Mihai

De ceva vreme, urmaresc emisiunea ,,Te pui cu blondele". La inceput, era o emisiune decenta, de cultura generala, insa pe parcurs s-au schimbat multe.
,,Blondele" adreseaza tot felul de insulte celui care participa la concurs. 
Aseara a participat la emisiune un fost handbalist, un om in toata firea. ,,Blondele" sau mai bine zis ,,tutele" au inceput sa ii adreseze insulte de genul: ,,ce gras esti", ,,mai iti trebuie sala", ,,mananci prea mult" etc. de parca ele ar fi fost cine stie ce frumuseti (unele erau chiar urate). Handbalistul le ignora, dar daca eu as fi fost in locul lui le-as fi spus blondelor tot felul de insulte, care se potrivesc foarte, foarte mult cu personalitatea lor.
In general, toate se cred destepte, insa aproape toate gresesc la o intrebare usoara, de genul: ,,Ce fel de triunghi se incadreaza intr-un cerc?". Intrebarea asta a fost aseara, si nici o blonda nu a stiut raspunsul.
In emisiunea de aseara, prezentatorul, adica Dan Negru m-a enervat putin, deoarece spunea ca raspunsurile date de handbalist sunt la ,,plesneala". Handbalistul parea jignit, si avea o privire furioasa.
In final, blondele au fost eliminate, in cadrul unei intrebari usoare (mentionate mai sus) si handbalistul a castigat o suma in jur de 70 de milioane (vechi), gresind raspunsul la o singura intrebare.
Aaaa, si apropo, daca este o emisiune ,,culta", de cultura generala, blondele de ce se prezinta in chiloti si de ce in cadrul emisiunii se adreseaza tot felul de insulte? Oamenii din ziua de azi fac orice pentru audienta... Si pe langa asta, mai sunt si telespectatori care fluiera la blonde si striga ca niste animale, chiar mai rau. Dimpotriva, emisiunea da dovada de incultura.
Macar participantii mai castiga niste bani, asta e tot ce conteaza in emisiunea asta, altfel cred ca nu ar participa nimeni.

Etichete: edit post
4 Responses
  1. Anonim Says:

    sunt de acord cu mihai


  2. Anonim Says:

    pai si eu am vrut sa merg am fost la casting mi-au zis ca sunt prea serios...apropo nu ati observat ca mai multe emisiuni cu dan negru prezentator au cam mers pe tiparul asta, adica sa aratam lumii ce necrescuti sunt romanii si cat de grosolana poate fi prostia lor; eu ma gandesc mai ales la emisiunea aceea unde faceau un fel de calatorie in timp si negru citea un fel de poveste apoi le punea intrebari de cultura generala...si acolo parca intentionat producatorii puneau doar participanti foarte inculti. de asemenea stilul in care prezinta dan negru emisiunile astea este unul de-a dreptul grobian. ati vazut cum striga de parca s-ar certa in mijlocul strazii intr-un sat plin cu prosti. nu stiu daca dan negru este prost sau necioplit, dar din emisiunile astea asa pare, iar daca nu e asa in realitate inseamna ca e disperat si ca producatorii isi bat joc de el


  3. Anonim Says:

    Asi dori sa ajunga la realizator
    Domnilor ce meserie este aceia <,divortata> Cum puteti sa umiliti anumite profesii si profesionisti ca de exemplu:Procuror si domnisoara in cauza este studenta anul ll la drept.Ca sa ajunga procuror mai este mult iar cu modul dumneaei de a fi nu va ajunge niciodata.Mai este ceva prezentarea sub o calitate falsa in public constituie infractiune ce se pedepseste cu inchisoarea ,pedeapsa ce se aplica atit faptuitorului cit si comlicelului lui.Dece nu spuneti studentta la...pentru ca afirmatiile sunt facute public iar telespectatorul nu are de unde sa stie ca nu este asa.V-am dat un ezemplu dar am vazut si caz in care spunea ca este politist iar persoana in cauza este defapt student la Academia de politie deci nu are calitatea sub care sa prezentat sau a fost prezentata.Putem vorbi de infractiunea de uzurparea de calitati oficiale.Prezentatile asa cum sunt cu profesiile pe care le au in societate.


  4. Anonim Says:

    Se vede cu ochiul liber ca intrebarile sunt alese special pe ce stie invitatul: daca vine un bucatar se dau intrebari legate de culinarie, daca vine o "vedeta" care e buna in ale literaturii engleze se dau intrebari din literatura engleza... poate ca mai pun si cate o intrebare mai generala, dar prea se pupa toate frumos.
    In plus cel mai evervant e comportamentul lui Dan Negru, ii jicneste si le umileste pe blonde, sau cum a fost de curand ca in loc de blonde sa fie barbati si mai pe la sfarsitul emisiunii un barbat in toata firea (cred ca era mai in varsta decat Dan) care a si stiu sa raspunda la cateva intrebari destul de complicate, a ajuns sa fie eliminat si facut TANTALAU de catre Negru.
    Ma mai uit ocazional la aceasta emisiune, dar de acum in colo am sa o evit. Nu stiu de ce il tin pe Nedru acolo, dar e clar ca nu e bun de nimic, decat sa sara in sus si sa strige ca un nebun :)


Trimiteți un comentariu