Mihai
Saptamana a trecut, din nou. Duminica s-a incheiat. Acum urmeaza o noua saptamana grea pentru mine. Insa, o data cu trecerea timpului sunt bucuros deoarece astept ca cineva drag mie sa se intoarca in Romania. Cand te distrezi timpul trece repede (prea repede), iar cand esti trist si astepti ceva timpul trece foarte greu. 

Saptamana aceasta o sa fie o saptamana grea pentru mine, deoarece trebuie sa mai dau 2 lucrari si trebuie sa mai primesc 3 (pe care le-am dat saptamana trecuta). Insa in Romania, asta este scoala. Iti ocupa cea mai mare parte din timp, nu mai ai timp de distractie sau de alte activitati. Insa nu inteleg aceasta metoda a Ministerului. De ce romanii trebuie sa invete asa multa carte? Ar trebui sa invete la fel de mult sau la fel de putin ca spaniolii, italienii etc. Si in plus, cineva din romania care invata mult ajunge sa ia un salariu mult mai mic decat al unui spaniol de exemplu care invata mai putin. Asta e Romania... Acum, sa revenim la ale noastre. Duminica am iesit cu rolele, insa o sa postez un articol intr-o alta zi, deoarece azi nu-mi permite timpul. Cred ca saptamana asta o sa treaca la fel de repede ca si celelalte, poate chiar mai repede pentru ca saptamana asta am mai multe lucrari de primit decat de dat. Saptamana trecuta nu a fost asa de grea pe cat credeam, si cred ca saptamana asta o sa fie mult, mult mai usoara, si mai frumoasa, deoarece afara e cald, primavara a venit.
Sper ca  saptamana asta sa se incheie cu bine la fel ca saptamana trecuta, si cealalta saptamana care a trecut, si cealalta...
Etichete: edit post
0 Responses

Trimiteți un comentariu