Mihai

De ceva timp urmaresc emisiunea de pe Antena 1 numita Test de fidelitate. Unora li se pare o porcarie, o emisiune de nimic. Inainte mi se parea interesanta, dar acum a inceput sa-mi scada interesul, mai ales cand, inainte sa inceapa emisiunea, apare scris : ,,Personajele pe care se bazeaza fiecare episod sunt fictive." Asta inseamna ca ei insceneaza intamplarile, ca si cum ar face un film.
Fiecare episod este impartit pe niste etape. Mai intai, vine ,,victima" care se prezinta si zice cate ceva despre cel ,,infidel", dupa care apare o ,,ispita" (asa o numesc ei) urata ca moartea, de zici ,,Doamne, ce e asta?", dupa care o prezinta prezentatorul, zice ca e frumoasa, desteapta si cand colo ea e o urata care cred ca nu stie bine nici tabla inmultirii. Dupa ce  prezentatorul sta in jur de 10-15 minute sa o prezinte, se duce ispita intr-un local de exemplu, ca vrea ceva, si ala trebuie sa o remarce de prima data. Dupa ce fac cunostinta, se intalnesc iar, si dupa vine ,,ispititul" acasa la ,,ispita", unde e si ,,victima", intr-o camera alaturata. Dupa vine ,,vitcima" suparata foc ca e inselata, si il ia pe ala la bataie, si poate mai vine si ,,ispita" sa se ia de el, ca in emisiunea de aseara. Nu stiu cum de toti cad la fel in capcana, oare cum? Emisiunea aceasta se bazeaza pe scenarii diferite, pe care le fac ei. De altfel, cum ar veni toti la testul cu detectorul de minciuni? Aaaaa, da.... Si cum afla doamna psiholog ca mint? Are in fata doar un laptop si ii pune aluia intrebari. Cum afla care sunt false si care sunt cele adevarate?
Oricum, cred ca multa lume se uita la aceasta emisiune, pentru ca banda de SMS-uri cu tarif de aproape 2 eurocenti ,,curge".




Drept exemplu, in videoul de mai sus, vine ala si gata calare pe ispita (scuzati expresia).
Daca ar fi real, sa spunem, oricine ar cadea in capcana, pentru ca vine ,,ispita" in chiloti si sare pe tine. Tu ce sa-i faci?
Dupa care vine ,,victima" peste ei si incepe sa urle ca o nebuna.
Cam asa se desfasoara un episod...
Inainte de lansarea emisiunii ,,Test de fidelitate" era o emisiune, numita ,,Tradati in dragoste". Intr-adevar, emisiunea aceea e chiar reala, cu intamplari adevarate, si cei de la ,,Test de fidelitate" au copiat-o foarte mult, cred eu.
Chiar daca apar mai rar, cei de la ,,Tradati in dragoste" fac o treaba foarte buna fata de echipa ,,Test de fidelitate".
Bravo lor, le urez succes in continuare!
Etichete: edit post
4 Responses
  1. Anonim Says:

    De la PUYA..pe scurt ca sa nu spun multe ..."Tradati in dragoste" este un show onorabil respectabil unde oamenii apeleaza pentru ajutor in schimb la Test de fidelitate se angajeaza zdrente sau fufe sa combine diferite persoane de sex M pt a trece un test de fidelitate.Persoaele care angajeaza aceste persoane nu's capabile sa realizeze o capcana pentru persoana ispitita ati vazut veodata macar intrun show sa fie barbatul ispita ? :D lol hai sa fim seriosi care femeie baga botul.Sa trecem la oile noastre importanta cea mai mare este persoana care accepta "Domnisoara" sau "Doamna" "Ispita" cum se zice in emisiune ajunge in postura sa joace un rol ..Teatru iar daca dupa emisiune stiu eu dai de ea si o inviti la o cafea cum iti dai seama ca nu joaca iar un rol exact ca in emisiune, gindind logic viata este un teatru dar uni aleg joaca altii viata reala iar multi aleg emisiunile astea uni chiar cred ..Domnii stiu ca exista legea drepturile omului si o incalca cu greu cu camere bodyquarzi si difuzare publica ..intrebare la cine iar place sa se vada la televizor ? Oare in lumea asta Ispita aia mai se numeste femeie ? de casa ? sau de canapea ? Iar pt barbati ..daca ai o prietena, iubita si n-o iubesti mai bine laso la altul nu-ti bate joc de ea mai bine ramai la oile tale. Iar pt femei voi numai provocatine pe noi barbati sa facem audienta la emisiuni televizate fiti zdrente fufe si credetiva destepte ..nu toti barbati baga botul cind va vad in fuste scurte sau bikinei..
    Hai La SEX N GO...Chethin..lol :D


  2. Anonim Says:

    cine o sa reziste in fata la aceste fete


  3. Anonim Says:

    llollll ce pula mea de bostani ma cac in guRA ta si a lu mata bagami-as pulaa inn gura ta de prosyt


  4. Anonim Says:

    daca vine aia si sare pe tine normal ca gandesti ca vrea p*** si doar daca esti impotent nu o f***


Trimiteți un comentariu